Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nog 2 Topklassers denken aan Jupiler League


30 november 2011 - Rijnsburgse Boys en Achilles '29 houden de optie open om na het lopende seizoen te promoveren naar de Jupiler League. Topklassers als Spakenburg, WKE en Noordwijk die eerder nog wel interesse hadden zien af van een mogelijke promotie.

Clubs uit de Zaterdag en Zondag Topklasse moeten uiterlijk morgen bij de KNVB aangeven of men het traject wil ingaan om te voldoend aan de licentie-eisen voor toetreding tot betaald voetbal. Op 1 februari krijgen Rijnsburgse Boys en Achilles '29 uit Groesbeek opnieuw de keuze of de clubs willen promoveren bij een eventueel kampioenschap.

Achilles '29 is momenteel de koploper van de Zondag Topklasse. Ook Rijnsburgse Boys doet het goed in de Zaterdag Topklasse, de achterstand op koploper Spakenburg is slechts een puntje.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!