Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Valencia aast op Gregory van der Wiel'


30 november 2011 - Valencia is bereid 10 miljoen neer te tellen voor Gregory van der Wiel. De club uit de sinaasappelstad onderneemt serieuze pogingen de rechtsback bij Ajax los te weken, zo meldt de regionale krant van Valencia Superdeporte.

Valencia zou afgelopen donderdag met vertegenwoordigers van Van der Wiel hebben gesproken over een eventuele transfer. Ook in september spraken beide partijen elkaar al toen Ajax in Spanje op bezoek was om in de Champions League tegen Valencia te spelen. In september zou duidelijk zijn geworden dat Van der Wiel een transfer wel ziet zitten.

De 23-jarige Van der Wiel heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2013. Ajax zal Van der Wiel volgend jaar zomer dus moeten verkopen om nog een mooie transfersom te kunnen opstrijken. In 2013 loopt Van der Wiel anders transfervrij de deur uit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!