Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ nog niet zeker van Europese overwintering


30 november 2011 - AZ is ook na de vijfde speelronde nog niet verzekerd van Europese overwintering. Op bezoek bij het Zweedse Malmo, dat toch al enige tijd geen competitieverplichtingen meer heeft, werd het 0-0.

Malmo was tot vanavond nog puntloos. AZ had in het eigen Afas Stadion eerder dit Europa League toernooi nog een ruime overwinning op de nummer vier van Zweden geboekt. De algehele verwachting was dan ook dat AZ zich vandaag middels een zege zou plaatsen voor de knockout fase van de Europa League. De ploeg van Gertjan Verbeek oogde in Zweden iets wat ongeïnspireerd.

Het Oekraïense Metalist Kharkiv wist zich middels een 4-1 thuiszege op Austria Wien vanavond wel te plaatsen voor de laatste 32 in de Europa League. AZ moet in het laatste duel, thuis tegen Metalist Kharkiv, minimaal gelijkspelen om Austria Wien achter zich te houden. AZ heeft in vergelijking met Austria Wien een doelsaldo van +4 tegen 0.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!