Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wint eenvoudig in Polen


30 november 2011 - PSV heeft zich in Groep C van de Europa League verzekerd van de groepswinst. In Polen won de ploeg van Fred Rutten met 3-0 van directe concurrent Legia Warschau. De thuisploeg was evenals PSV al zeker van Europese overwintering.

Rutten nam vanavond geen risico met Wilfred Bouma, Tim Matavz en Ola Toivonen. De spelers kampten met kleine pijntjes en werden gespaard met het oog op de wedstrijd van zondag in Rotterdam tegen Feyenoord. Dat betekende vanavond basisplaats voor Timothy Derijck, Orlando Engelaar en Jeremain Lens.

Na een half uur spelen kwam PSV op voorsprong. De voorsprong kwam gelukkig tot stand maar was zeker verdiend. Een inzet van Manolov werd door Michal Zewlakow gepromoveerd tot doelpunt. PSV zou daarmee de rust ingaan. Na de thee kwam PSV via Mertens en Labyad nog twee keer tot scoren. Tussendoor stond Legia al wel met een man minder door een rode kaart van Kuciak.

Dries Mertens en Kevin Strootman pakten vandaag een 'bewuste' gele kaart en missen daarmee het laatste groepsduel tegen Rapid Boekarest. Het duel is enkel nog van belang voor de coëfficiënten lijst voor het Nederlandse voetbal in Europa.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!