Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuw contract voor Ruben Schaken


1 december 2011 - In navolging van Kostas Lamprou en Kay Ramsteijn heeft ook Ruben Schaken een principe-akkoord met Feyenoord gesloten over de verlenging van zijn contract. De opgeleefde buitenspeler had in Rotterdam-Zuid een contract tot komend jaar zomer. Schaken zal nu bijtekenen tot de zomer van 2014.

Ruben Schaken verruilde in de zomer van 2010 VVV Venlo voor Feyenoord. Na een moeizaam eerste seizoen stond Schaken op de nominatie om te vertrekken. Schaken wist de nieuwe technische staf onder leiding van Ronald Koeman echter te overtuigen. Dit seizoen staat de 29-jarige Schaken regelmatig aan de aftrap en dat heeft nu uiteindelijk ook een nieuwe verbintenis tot gevolg.

Ricky van Haaren daarentegen vertrekt juist uit De Kuip. Het jeugdproduct komt ook dit seizoen nauwelijks aan spelen toe. Feyenoord besloot niet in te gaan op een tegenvoorstel van de jonge middenvelder. Van Haaren vertrekt nu volgend jaar zomer uit De Kuip. Eerder werd al duidelijk dat Diego Biseswar dat zou gaan doen.

Technisch directeur Martin van Geel wilde en kreeg voor 1 december (vandaag) duidelijkheid. 'Vandaag kunnen we dus de balans opmaken', stelde Van Geel op Feyenoord.nl. 'Met Ruben erbij hebben drie jongens voor verlenging gekozen. Dat schept duidelijkheid.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!