Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint met 1-0 van Fulham


1 december 2011 - FC Twente was al zeker van Europese overwintering maar verzekerde zich vanavond in de eigen Grolsch Veste ook nog eens van de groepswinst. In eigen huis werd met 1-0 gewonnen van het Fulham van Martin Jol.

Trainer Co Adriaanse besloot Ola John rust te gunnen en hem niet te laten starten. Na rust kwam John in de ploeg voor Leroy Fer. Het was echter een andere invaller die zich tot matchwinner kroonde. Marc Janko zou vlak voor tijd de enige treffer van het duel maken. Niet veel later kwam Fulham ook nog eens met een man minder te staan na een tweede gele kaart van spits Andy Johnson.

De laatste groepswedstrijd van FC Twente, 14 december uit tegen Legia Warschau, is enkel nog voor de statistieken. De Polen moeten echter nog alles op alles zetten om als tweede ploeg achter FC Twente door te gaan in Europa. Bij een overwinning is het nog wel afhankelijk van het resultaat van Fulham - Odense. Fulham heeft op dit moment een voorsprong van 1 punt op Legia.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!