Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wilfried Bony nu ook gelinkt aan Chelsea


2 december 2011 - Een transfer van Wilfried Bony houdt de kranten in heel Europa bezig. Duidelijk is wel dat verschillende Europese grootmachten de spits van Vitesse volgen. Nu wordt ook Chelsea in verband gebracht met de Ivoriaanse aanvaller.

Chelsea moet op zoek naar nieuwe kwaliteit in de punt van de aanval. Didier Drogba en Nicolas Anelka zullen de Londense club na dit seizoen zeker gaan verlaten. Romelu Lukaku is op dit moment nog te licht bevonden om wekelijks op topniveau te acteren. Chelsea wil dus een nieuwe aanvaller aantrekken. Trainer André Villas-Boas hoopt op een hereniging met Porto-spits Hulk.

De 22-jarige Wilfried Bony is echter een goedkoper alternatief. Vitesse betaalde begin dit jaar 3 miljoen euro voor de aanvaller aan Sparta Praag. Bony betaalde dat vertrouwen uit met 11 goals in 17 duels. Vitesse heeft dan ook een fors prijskaartje om de nek van Bony gehangen. Een bod van 13 miljoen euro op Bony van CSKA Moskou werd al afgewimpeld.

Dat Chelsea in verband wordt gebracht met Bony is niet zo raar. Eigenaar Roman Abramovich is zeer goed bevriend met Vitesse-eigenaar Merab Jordania. Boze tongen beweren zelfs dat Abramovich de man is die Jordania van het geld voorziet om Vitesse op te bouwen. Een sterk Vitesse is voor Chelsea een ideale manier om spelers te laten wennen aan de Europese manier van voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!