Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lasse Schone weet niets van Osasuna


2 december 2011 - NEC-middenvelder Lasse Schone zegt dat hij niets weet van interesse van het Spaanse Osasuna. De middenvelder in gesprek met Omroep Gelderland: "Het kwam voor mij ook als een verrassing. Ik heb persoonlijk niets gehoord. Het zijn allemaal geruchten."

De kans dat de Deen ook na dit seizoen voor NEC speelt, lijkt klein. "Ik denk dat een nieuwe uitdaging goed is. Aan de andere kant: zeg nooit nooit." De middenvelder heeft in Nijmegen een aflopend contract en kan derhalve na dit seizoen transfervrij de overstap maken naar andere clubs.

Schöne hoopt dat NEC nu eindelijk eens punten gaat pakken. "We moeten gaan klimmen. En snel ook. We hebben nu twee heel moeilijke uitwedstrijden (FC Groningen en FC Twente), maar we moeten ook daar proberen te winnen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!