Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bookmaker: Oranje geen favoriet


2 december 2011 - Een zware loting vanavond in Kiev heeft de kans op een EK-titel voor Oranje zo goed als verknald. Duitsland, Portugal en Denemarken moeten het samen met Nederland uitvechten in poule B. Als eerste van alle bookmakers maakte Unibet zojuist de noteringen bekend.

Nederland komt bij de noteringen voor de EK-titel niet verder dan 10,00 (was voor de loting nog 8,00). Zelfs Engeland doet het nu beter met een notering van 8,00. Favoriet voor de eindzege is en blijft Spanje met 3,25 (was 3,50). Duitsland zit daar net achter met 4,50 (was 4,00). Een gokje op de Denen en/of de Ieren levert de meeste winst op bij een EK-titel voor een van beide landen: 100 x de inleg.

Nederland (2,90) eindigt volgens bookmaker Unibet als tweede achter Duitsland (2,10) in poule B. De eerste wedstrijd tegen Denemarken wordt 'gewoon' gewonnen door Oranje (1,67).

Van Persie houdt Huntelaar uit basis tegen Denemarken
Ook al heeft Huntelaar de laatste wedstrijden regelmatig gescoord voor Oranje; hij zal niet starten tegen Denemarken. Van Persie houdt hem uit de basis. De Arsenal-aanvoerder staat 1,45 genoteerd om aan te treden in de eerste wedstrijd, tegen maar liefst 8,00 voor de Schalke-spits. Ondanks de loting maakt Van Persie nog wel kans om toernooi-topscorer te worden (8,00). Alleen Villa (Spanje) en Gomez (Duitsland) doen het beter met respectievelijk de volgende noteringen: 5,00 en 6,00.

Douglas wel, Janssen niet mee
En wie gaan er allemaal met Van Marwijk? Met zijn kersverse Nederlandse paspoort in de hand lijkt Douglas een redelijke kans te maken op een tripje naar Oekraïne. Ja, hij zit in de selectie staat 1,60 genoteerd. Nee, 2,15. Voor Theo Janssen blijft het waarschijnlijk bij het volgen van de wedstrijd in de bar. Nee, hij gaat niet mee staat 1,15 genoteerd. En ja, er is een plekje voor hem gereserveerd 4,50.

Wed nu 50 euro GRATIS bij Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!