Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles boekt monsterscore op VVV Venlo


2 december 2011 - Heracles Almelo zette vanavond in het eigen Polman Stadion een monsterscore neer tegen VVV Venlo. Het werd maar liefst 7-0 voor de mannen van trainer Peter Bosz. Vijf verschillende spelers kwamen als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier.

Bij rust was het in Almelo nog maar 2-0 door goals van Glynor Plet en Kwame Quansah. Nadat er in het eerste kwartier van de tweede helft niet werd gescoord brandde het in het laatste half uur van het duel helemaal los. Vejinovic maakte de 3-0 en 6-0. Tussendoor scoorde Plet zijn tweede en kwam ook Everton op het wedstrijdformulier. Het slotakkoord was acht minuten voor tijd voor Armenteros.

Heracles Almelo had in haar historie nog nooit een duel in de Eredivisie met meer dan vijf doelpunten verschil gewonnen. Vandaag gebeurde dat wel. Voor VVV-trainer Glen de Boeck betekent de nederlaag nog meer druk op zijn toch al wankele positie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!