Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Valencia meldt zich voor Van der Wiel


3 december 2011 - Valencia heeft zich officieel bij Ajax gemeld om te praten over een eventuele transfer van Gregory van der Wiel, zo meldt De Telegraaf. De Spaanse club wil de rechtsback van het Nederlands Elftal komende zomer van Ajax overnemen.

De 23-jarige Van Wiel ziet een overstap naar Valencia als de ideale stap in zijn loopbaan. Dat het serieus is blijkt wel uit het feit dat Valencia toestemming heeft gekregen om met de zaakwaarnemer van Van der Wiel, Hakim Slimani, te mogen praten. Er liggen op persoonlijk vlak vermoedelijk geen obstakels voor Van der Wiel bij Valencia.

Het verschil tussen vraag en aanbod is op dit moment nog aanwezig. Echter moet Ajax zich ook beseffen dat Van der Wiel na het lopende seizoen nog maar een contract voor een jaar heeft. Van der Wiel lijkt zijn verbintenis niet te willen verlengen en om die reden lijkt een transfer in 2012 voor alle partijen de beste oplossing. Van der Wiel speelde al 199 duels in het eerste elftal van Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!