Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lasse Schone gaat NEC verlaten


3 december 2011 - Lasse Schone heeft een aflopend contract bij NEC en lijkt daarom bezig aan zijn laatste maanden bij de club. Zelfs een transfer in januari is een mogelijkheid omdat NEC dan nog een kleine transfersom kan verdienen. Osasuna wordt nadrukkelijk met Schone in verband gebracht.

"De afgelopen dagen heb ik meer geluiden opgevangen over de interesse van Osasuna", aldus de Deense middenvelder in gesprek met Voetbal International. "Maar concreet speelt er volgens mij nog niets. Ik weet dat wat clubs me volgen. Toch heb ik geen haast, want ik zit in een luxesituatie. Ik ben aan het einde van het seizoen transfervrij en kijk wel wat er komt. Bovendien wacht me nog een EK met Denemarken."

NEC waagde nog wel een poging om Schone te behouden. Schone: "Ik heb eerlijk aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Daar had de clubleiding ook begrip voor. Ik kan me voorstellen dat ze me liever in de winterstop willen verkopen, zodat ze nog een transferbedrag kunnen ontvangen. Maar dat is iets voor de club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!