Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jonathan Reis tekent bij Vitesse


5 december 2011 - Jonathan Reis leek na zijn blessure snel aan te sluiten bij PSV voor een hernieuwde samenwerking. Het is echter Vitesse dat zondag aankondigde de Braziliaan te hebben vastgelegd.

Reis is nog altijd herstellende van een zware knieblessure die hij in december 2010 opliep in het duel PSV - Roda JC. Sindsdien voetbalde Reis niet meer. In de tussentijd liep zijn verbintenis in Eindhoven af en hield PSV geregeld contact met hem om te praten over zijn revalidatie.

Vitesse profiteert nu van de transfervrije status door hem tot het einde van het seizoen vast te leggen met de optie voor nog eens een extra jaar. Technisch directeur Ted van Leeuwen op Vitesse.nl: "Aangezien het kraakbeen ongeschonden is, is de hoop op volledig herstel realistisch. Het is niet te zeggen wanneer hij wedstrijdfit is. Dat gaan we in januari testen."

Van Leeuwen over Reis: "Hij is overlever pur sang. Hij heeft zijn portie mentale en lichamelijke ellende wel gehad. Hij heeft alle kelders van misere verkend. Toch is hij er nog altijd. Dat zegt veel over zijn karakter. Reis is een winnaar, geen loser."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!