Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV baalt van keuze Reis voor Vitesse


6 december 2011 - Fred Rutten en Marcel Brands betreuren het feit dat Jonathan Reis een contract bij Vitesse verkoos boven een nieuwe verbintenis bij PSV. Vitesse maakte afgelopen weekend bekend Reis voor een jaar te hebben vastgelegd met een optie voor nog een jaar.

"Maar ik had er al een beetje rekening mee gehouden", zei Brands in gesprek met De Telegraaf. "Vorig week kreeg ik een bericht van zijn zaakwaarnemer dat Jonathan niet op onze aanbieding zou ingaan en voor een ander toekomstperspectief zou kiezen. Het is jammer dat hij bij Vitesse heeft getekend, maar desondanks hoop ik dat hij weer honderd procent fit wordt."

De vraag blijft of Reis ooit nog zijn oude niveau haalt. PSV twijfelde daar lang over, Vitesse daarentegen durft die gok te nemen. Vitesse legde Reis tot het einde van het seizoen vast met een optie voor nog eens een jaar. Voor PSV is de teleurstelling groot omdat het jarenlang veel tijd, geld en energie in de Braziliaan heeft gestoken. Afgelopen seizoen kwamen die kwaliteiten er uit totdat het noodlot toesloeg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!