Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ruud Vormer kiest voor Feyenoord


6 december 2011 - Ruud Vormer kon naar Vitesse en Feyenoord. Afgelopen weekend koos de middenvelder op gevoel voor een verbintenis bij Feyenoord waar hij ook nog eens 100.000 euro minder per jaar gaat verdienen ten opzichte van Vitesse.

De 23-jarige middenvelder in gesprek met De Telegraaf: "Bij beide clubs heb ik een salarisindicatie gehad. En ik ben er eerlijk in. Bij Vitesse kon ik voor drie seizoenen tekenen en per jaar ongeveer honderdduizend euro meer verdienen. Maar geld is voor mij niet alles."

Er was ook buitenlandse belangstelling voor de middenvelder van Roda JC maar een verblijf in Nederland had de voorkeur. "Mijn vriendin Roos is afgestudeerd in Medicijnen, nu basisarts. Ze probeert in aanmerking te komen voor de driejarige opleiding tot spoedeisende hulp-arts."

"Ik ben Vitesse dankbaar voor de concrete belangstelling, zie dat ook als een club met veel potentie, maar beschouw Feyenoord nog als een echte topclub", zegt Vormer in De Telegraaf. "Het is voor mij een grote stap vooruit, voelt gewoon goed. Bij Feyenoord houden ze van spelers die er elke wedstrijd vol voor gaan. Zo'n type ben ik."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!