Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boeck stapt op bij VVV Venlo


6 december 2011 - VVV Venlo moet op zoek naar een nieuwe trainer. Glenn de Boeck, pas sinds afgelopen zomer in dienst bij de club, heeft besloten zijn functie per direct neer te leggen. De Boeck kwam tot dit besluit na te hebben gesproken met de technische staf en het bestuur van VVV Venlo.,

De Boeck meldt op de website van VVV Venlo dat zijn verwachtingen van de selectie niet overeen komen met de huidige stand op de ranglijst. Hierdoor is een situatie ontstaan die optimaal functioneren omogelijk maakt. De Boeck op de website van VVV Venlo: "Ik kan niet brengen wat ik zelf wil. Het is een weloverwogen besluit dat volledig bij mij ligt."

Het bestuur van VVV-Venlo heeft respect voor het besluit van De Boeck maar noemt zijn vertrek wel spijtig. "Het is een vervelende situatie die nu is ontstaan en we gaan naar ons beste kunnen op zoek naar oplossingen", aldus directeur Mario Captein.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!