Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax op jacht naar overwintering in CL


7 december 2011 - Ajax hoopt zich vanavond te plaatsen voor de achtste finales van de Champions League. Hiervoor is een gelijkspel tegen Real Madrid voldoende. Bij een verlies is men mede afhankelijk van het resultaat van Olympique Lyon dat op bezoek gaat bij Dinamo Zagreb.

Met drie punten meer dan Olympique Lyon maar ook een veel beter doelsaldo (+7) zit Ajax op rozen. Zeker als je je beseft dat Real Madrid vanavond met haar B-keus zal aantreden in de Amsterdam ArenA. Alle vooruitzichten zijn Ajax gunstig gestemd en dat betekent een vervolg in de Champions League. Voor het eerst in jaren overwintert er dan weer een Nederlandse club in de Champions League.

Christian Eriksen kijkt uit naar het duel. Eriksen in gesprek met het Algemeen Dagblad: 'We moeten ons zo weinig mogelijk aanpassen en ons eigen spel spelen. Dus proberen aan te vallen. Wat er in Zagreb gebeurt, hoef ik trouwens niet te weten. Wat mij betreft hoeven we tijdens de wedstrijd niet op de hoogte te worden gehouden van de tussenstand daar. Ik wil me focussen op onze eigen wedstrijd.'

Wed nu 50 euro GRATIS op Ajax - Real Madrid

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!