Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boeck haalt hard uit naar VVV


7 december 2011 - Glen de Boeck stapte gisteren op als trainer van hekkensluiter VVV Venlo. De Belgische oefenmeester haalde vandaag in gesprek met De Telegraaf nog wel hard uit naar VVV Venlo.

"Dit is geen profclub", aldus De Boeck in gesprek met De Telegraaf. "Er gebeuren hier dingen die ik nog nooit heb meegemaakt bij een voetbalclub. Voor de wedstrijd tegen Ajax belde voorzitter Hai Berden mij op dat ik Michael Uchebo móést opstellen, omdat er scouts uit Rusland kwamen kijken. Dat heb ik geweigerd, maar door een blessure van een andere speler begon Uchebo toch in de basis."

De Boeck stelde zijn positie al eerder beschikbaar. Dat was 2 maanden geleden na de 4-0 verloren oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf. In een discussie met zijn assistenten Ben van Dael en Wil Boessen stelde hij zijn positie beschikbaar. "Ik heb toen gevraagd of het niet beter was om weg te gaan, zodat VVV twee spelers kon kopen van mijn salaris", zo besloot De Boeck.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!