Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Komst Reis staat los van Bony


7 december 2011 - Het aantrekken van spits Jonathan Reis heeft niets te maken met een eventueel vertrek van aanvaller Wilfried Bony. Dat meldt technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse in gesprek met Omroep Gelderland.

Mogelijk dat Reis een duo wordt met de Ivoriaanse aanvaller. De Arnhemse club legde afgelopen weekend Reis vast voor een half jaar, met een optie voor een langere periode. De Braziliaan is echter de komende tijd nog niet inzetbaar, omdat hij revalideert van een zware knieblessure.

Rondom Wilfried Bony zijn allerlei transfergeruchten. Zo zouden Sevilla en Chelsea interesse hebben in de Ivoriaan. Maar nog geen enkele club heeft zich officieel gemeld voor Bony.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!