Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV begin volgend seizoen zonder Labyad


8 december 2011 - PSV zal het in de eerste weken van het seizoen 2012/2013 moeten doen zonder Zakaria Labyad. Marokko kwalificeerde zich namelijk voor de Olympische Spelen door de finale te halen bij een Afrikaans kwalificatietoernooi.

Het Olympisch team van Marokko onder leiding van Pim Verbeek won met 3-2 van Egypte. Daarmee heeft Jong Marokkko zich gekwalificeerd voor de finale van het Afrikaanse kwalificatietoernooi. De nummers 1, 2 en 3 van het toernooi plaatsen zich voor de Olympische Spelen.

Zakaria Labyad heeft de afgelopen week niet gespeeld omdat de wedstrijden niet op de internationale speelkalender staan. Het Nederlandse voetbal was desondanks belangrijk. FC Eindhoven-aanvaller Youness Mokhtar maakte naar later blijkt de beslissende 3-1. Daar kon de aansluitingstreffer van Ahmed Abedelbaset vlak voor tijd niets aan veranderen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!