Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martin van Geel blij met Vormer


8 december 2011 - Ruud Vormer maakte al kenbaar een sterke voorkeur voor Feyenoord te hebben. Berichten dat de middenvelder van Roda JC al in Rotterdam Zuid heeft getekend zijn niet waar. De kans dat dit gebeurd wordt echter met het uur groter.

'Ik ben heel blij dat Ruud Vormer openlijk verklaart dat hij Feyenoord bovenaan zijn lijstje heeft gezet, maar we zijn er nog niet uit', zegt Van Geel in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Ruud is pas 23 jaar, maar al zeer ervaren.'

De komst van Vormer staat los van een mogelijke transfer van El Ahmadi. 'We hebben meer goede middenvelders nodig', zegt Van Geel in gesprek met De Telegraaf. 'Het is wel zeker dat wij niet proberen om Vormer al in de winterstop te strikken. Als hij komt, dan komende zomer.' Feyenoord zou naast Ruud Vormer ook graag John Goossens (NEC) transfervrij vastleggen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!