Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel wil graag naar Valencia


8 december 2011 - Gregory van der Wiel heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Ajax. De 23-jarige back zou Ajax aan het einde van het seizoen willen verruilen voor het Spaanse Vaelncia.

"Ik verwacht dat er iets gaat gebeuren," aldus Van der Wiel tegenover NUsport na de 3-0 nederlaag in de eigen Amsterdam ArenA tegen Real Madrid. "Ik heb na dit seizoen nog een contract voor een jaar en denk daarom dat Ajax me wel wil laten gaan."

De international ziet een dienstverband in Zuid-Spanje wel zitten. Van der Wiel: "Ik hoor goede verhalen over de club van Hedwiges Maduro, die er al een tijdje speelt. Hij is een goede vriend van me. En de Primera Division is een mooie competitie."

Al in 2007 debuteerde Van der Wiel bij Ajax, inmiddels staat de teller op 119 competitieduels. "Ja, ik zit al behoorlijk wat jaartjes bij Ajax. Het is mijn club, maar ik ben toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Ik word 24, dat is een goed moment om te gaan. Ik denk ook dat een vertrek goed is voor mijn ontwikkeling. Bij Oranje merk ik dat ik een hoger niveau aan kan."

Een vertrek in de winterstop heeft niet de voorkeur van Van der Wiel. "Zeg nooit nooit, maar het lijkt mij het beste om van de zomer pas te vertrekken. Dan kan ik hier bij Ajax op een goede manier afsluiten. En het is ook wel lekker om daar te beginnen aan de start van een nieuw seizoen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!