Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boessen wil nieuwe trainer bij VVV Venlo


8 december 2011 - Wil Boessen ziet een nieuwe periode als interim-trainer bij VVV Venlo niet zitten nu Glen de Boeck zijn functie heeft neergelegd. Afgelopen seizoen was Boessen nog teleurgesteld dat hij in Venlo niet de kans kreeg om voor langere tijd als hoofdcoach te fungeren.

Boessen is van mening dat er in de winterstop een nieuwe trainer moet komen. Boessen zal samen met Ben van Dael wel de leiding hebben over de groep voor de duels met Roda JC en NEC. Boessen in gesprek met L1: "Er moet een hele ervaren trainer komen in de winterstop. Assistent Ben van Dael en ik hebben niet het gevoel dat we deze problemen kunnen oplossen."

In tegenstelling tot vorig jaar ambieert Boessen dus geen vaste functie als hoofdcoach. "Maar toen was er sprake van harmonie en optimisme. Toen zag ik veel licht aan het einde van de tunnel, nu helemaal niet."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!