Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Swansea en NEC eens over Goossens


9 december 2011 - John Goossens staat voor een transfer naar de Premier League, zo meldt De Telegraaf. Swansea City heeft met NEC een akkoord bereikt over een transfer in januari wanneer de transfermarkt weer opengaat.

Goossens maakte eerder al bij NEC kenbaar zijn aflopende verbintenis aan het einde van het seizoen niet te willen verlengen. Feyenoord had goede hoop om Goossens dan ook volgend jaar zomer transfervrij van NEC over te nemen. De interesse van Swansea City gooide roet in het eten.

De 23-jarige Goossens zal vermoedelijk op korte termijn een meerjarig contract tekenen bij Swansea City. Goossens speelde sinds begin 2009 voor NEC. Dit seizoen kwam hij door een blessure nog niet veel in actie. Bij Swansea City staan al Michel Vorm, Ferrie Bodde en Kemy Agustien onder contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!