Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC blijft met dubbel gevoel achter


9 december 2011 - Technisch directeur Carlos Aalbers van NEC heeft een dubbel gevoel bij de mogelijke transfer van John Goossens naar Swansea City.

"Het is een overweging tussen zakelijk en voetbaltechnisch. Als technische man vind ik het jammer dat hij weggaat maar we kunnen nu nog een transfersom voor hem krijgen en aan het eind van het seizoen niet meer", zei Aalbers in gesprek met Omroep Gelderland.

Aalbers vervolgt: "We hebben geprobeerd het contract van John open te breken, maar daar was hij niet voor in. Dus is dit het beste voor de club. Hoe jammer het ook is, want het is een uitstekende speler die we gaan missen. Positief is wel dat we de laatste tijd veel transfersommen hebben binnengehaald en er weinig spelers transfervrij zijn vertrokken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!