Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch pakt tweede periode


10 december 2011 - FC Den Bosch sleepte vrijdagavond de tweede periodetitel in de wacht. Op bezoek bij FC Eindhoven werd het 2-2 en dat was voldoende gelet op de resultaten op de andere velden.

Sparta Rotterdam en FC Emmen hadden bij puntverlies van FC Den Bosch in Eindhoven de periodetitel kunnen grijpen. Sparta Rotterdam stond op eigen veld al na een uur spelen met 9 spelers door rode kaarten van John en Bokila. Het werd op Het Kasteel 0-0. FC Emmen stond al snel op achterstand tegen koploper FC Zwolle en zou uiteindelijk met 1-2 verliezen. FC Den Bosch had bij puntverlies van Sparta en FC Emmen voldoende aan een gelijkspel. Zou het verliezen dan had ook tegenstander FC Eindhoven nog de kans de periode te pakken.

Al in de eerste minuut kwam FC Eindhoven op voorsprong. Het was Van de Rijt die Den Bosch-doelman Begois van dichtbij passeerde. FC Den Bosch liet zich niet van de wijs brengen en kwam na een half uur spelen door een poeier van Van den Broek op gelijke hoogte. Vlak na rust zou Paco van Moorsel de 1-2 aantekenen. In de fase na die goal vergat FC Den Bosch een derde treffer te maken. FC Eindhoven zou via Vansimpsen nog wel tot scoren komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!