Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer John Goossens onzeker


10 december 2011 - NEC bereikte eerder deze week een akkoord met Swansea City over de transfer van John Goossens. Toch lijkt een transfer in januari geen vanzelfsprekendheid. Er is volgens zaakwaarnemer Johan Wins een grote kans dat Goossens het seizoen in Nijmegen afmaakt.

'We hebben nog nooit contact gehad met Swansea', aldus Wins in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ook Feyenoord volt Goossens. De Rotterdammers willen de 23-jarige middenvelder graag aan het einde van het seizoen transfervrij overnemen. Goossens heeft een aflopend contract in Nijmegen.

Technisch directeur Carlos Aalbers van NEC betreurt de gang van zaken. 'John zei in september liever niet midden in een seizoen getransfereerd te worden, maar wilde het toch doen in het belang van de club', aldus Aalbers in het Algemeen Dagblad. 'Daarop ben ik aan de slag gegaan.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!