Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbazing bij Goossens over mogelijke transfer


11 december 2011 - NEC en Swansea City zijn al akkoord over een transfer van John Goossens in de winterstop. Maar de speler is daar zelf enorm verbaasd over, zo laat hij weten aan Omroep Gelderland.

Goossens in gesprek met Omroep Gelderland: "Dinsdag hoorde ik dat nieuws. Wij hebben netjes tegen de club gezegd dat we in de winterstop alles gaan bekijken en er dan op terug zullen komen. Dit is een situatie die ik op dit moment liever niet heb."

De 23-jarige middenvelder vervolgt: "Randzaken zijn nu heel vervelend, ik hou me vooral bezig met de positie van de club. Ik heb er goed de pest in dat wij weer niet worden beloond voor het vertoonde spel. Wij benutten de kansen weer eens niet, zoals al zo vaak."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!