Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo maakt ommezwaai


11 december 2011 - VVV Venlo wil in januari afscheid gaan nemen van de NIgeriaanse en Japanse enclave. De rust moet terugkomen in Venlo en dat lijkt alleen mogelijk als er afscheid wordt genomen van de Nigerianen Ahmed Musa, Michael Uchebo, Alex Emenike en Uche Nwofor en de Japanners Maya Yoshida en Robert Cullen.

Officieel is het in de markt zetten van de spelers niet. Maar bronnen melden het Algemeen Dagblad dat de spelers 'liever gisteren dan vandaag' verkocht moeten worden. Lange tijd koos VVV Venlo voor een koers om jonge talentvolle spelers uit Japan en Nigeria aan te trekken in de hoop ze later voor veel geld te verkopen. Nu wil VVV Venlo juist van deze spelers afscheid nemen.

VVV Venlo rekent er op dat zeker Maya Yoshida (aan een club in de Japanse J-League), Michael Uchebo (Stoke City heeft belangstelling) en Ahmed Musa de club in januari zullen verlaten. Volgens het Algemeen Dagblad dacht VVV Venlo eerder nog aan een transfersom van 10 miljoen euro voor Musa. Nu lijkt VVV genoegen te nemen met 5 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!