Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vormer bereikt akkoord met Feyenoord


12 december 2011 - De handtekeningen zijn nog niet gezet maar eigenlijk kan het niet meer misgaan. Ruud Vormer verruilt volgend jaar zomer Roda JC voor Feyenoord. In Rotterdam-Zuid ligt voor de middenvelder een driejarig contract klaar.

Winny Haatrecht, zaakwaarnemer van Vormer, bereikte afgelopen vrijdag op hoofdlijnen een akkoord over een driejarige verbintenis. "Die afspraken worden nu op papier gezet", aldus Haatrecht in gesprek met De Telegraaf. "Waarna er nog enkele kleine puntjes moeten worden besproken. Nee, dit gaat niet meer mis."

Ruud Vormer heeft een aflopend contract bij Roda JC dat hij niet zal verlengen. Om die reden kan de 23-jarige middenvelder volgend jaar transfervrij de overstap naar Feyenoord maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!