Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brood twijfelt over langer verblijf bij RKC


12 december 2011 - RKC Waalwijk wil Ruud Brood graag langer aan zich binden. De oefenmeester twijfelt zelf nog over een langere verbintenis in Noord-Brabant. Vooralsnog houdt Brood dan ook de boot af.

"Ik heb een aantal vragen die ik beantwoord wil zien", aldus Brood na afloop van het competitieduel met Ajax (0-1) tegenover De Telegraaf. "Ik heb begrepen dat ze me wat langer willen binden. De aanbieding zal – denk ik – voor twee of drie jaar zijn."

"Ik heb het hier heel erg naar mijn zin, maar wil gewoon kijken wat er wel of niet mogelijk is. Deze week zitten we daarover om tafel. Maar natuurlijk wil ik op het hoogste podium actief blijven." Brood wil er graag aan toevoegen dat hij geen dubbele agenda heeft. "Ik heb geen aanbiedingen van andere clubs."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!