Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kamp Cruijff slaat eerste slag in rechtbank


12 december 2011 - Johan Cruijff en tien jeugdtrainers van Ajax hebben maandag een eerste slag tegen de NV Ajax gewonnen. De rechtbank heeft de aanstelling van Martin Sturkenboom en Louis van Gaal voorlopig opgeschort. De aandeelhouders van Ajax moeten de benoeming eerst goedkeuren.

De aandeelhouders werden in dit besluit niet gekend, daarom wordt de aanstelling voorlopig voor drie maanden opgeschorst. In die tussenliggende periode zullen de aandeelhouders gevraagd worden om bijeen te komen. Johan Cruijff was bij de uitspraak van de rechter aanwezig.

"De voetballers hebben gewonnen van de NV", aldus Johan Cruijff. "Dit is ideaal voor iedereen die wat met voetbal te maken heeft. Wij hebben een plan en dit was een nare horde. We gaan gewoon door waar we mee begonnen waren." Over de overige vier leden van de Raad van Commissarissen was Cruijff duidelijk: "Overtuigender kan je niet verliezen", zei hij over de vier andere rvc-leden.

Cruijff hoopt dat de aandeelhouders de RvC wegsturen. "Laat ze ons maar met zijn allen wegsturen, dan is het een stuk rustiger binnen de club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!