Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Interesse voor Robbert Schilder


12 december 2011 - Er lonkt een winterse transfer voor Robbert Schilder. FC Twente en AZ hebben interesse in de linkspoot van NAC Breda. Schilder heeft in Breda nog een contract tot de zomer van 2013 en zal het financieel geplaagde NAC dus een transfersom opleveren.

FC Twente is al geruime tijd op zoek naar een linksback. Rechtspoot Dwight Tiendalli vult die positie niet overtuigend in, terwijl Co Adriaanse niet gecharmeerd is van de Belg Buysse. Nicky Kuiper is eventueel nog een optie maar kwam de afgelopen twee jaar niet in actie door twee zware knieblessures.

Ook AZ is op zoek naar een linksback door het naderende vertrek van Simon Poulsen. De Deens international heeft een aflopend contract in Alkmaar en hoopt op een transfer naar de Premier League. Aston Villa zou meer dan gewone belangstelling hebben.

Schilder over de interesse tegenover Voetbal International: 'Ik weet er zelfs niets van en heb er ook nog niet echt over nagedacht. Dat doe ik bewust niet, om mezelf niet gek te maken.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!