Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Middenvelder op proef bij De Graafschap


13 december 2011 - In haar zoektocht naar versterking heeft De Graafschap vanaf vandaag Edis Colic op proef. De afgelopen jaren kwam de Bosnische middenvelder uit voor de Zwitserse clubs FC Nathers en FC Thun.

De 23-jarige middenvelder krijgt in Doetinchem een aantal dagen de kans zich te bewijzen, zo meldt De Gelderlander. Naast de Bosnische nationaliteit heeft de speler ook een Zwitsers paspoort. De Graafschap nam tussentijds afscheid van de Liberiaanse middenvelder Dulee Johnson maar legde voor januari al Anco Jansen van BV Veendam vast.

De Graafschap is terug te vinden op de zestiende plaats in de Eredivisie. Het verschil met hekkensluiter Excelsior is slechts vier punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!