Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Andreas Bjelland al in januari welkom


13 december 2011 - FC Twente kan in januari al Andreas Bjelland verwelkomen als de omstandigheden daar om vragen, zo meldt De Telegraaf. De Tukkers legde de Deense verdediger van FC Nordsjaelland aanvankelijk voor volgend seizoen vast.

FC Twente zal de optie alleen benutten wanneer een van de drie centrale verdedigers (Douglas, Peter Wisgerhof of Rasmus Bengtsson) uit Enschede vertrekt of een blessure oploopt. In Enschede ziet men de linksbenige Bjelland op termijn als vervanger van Douglas.

Douglas lijkt in januari nog niet bij FC Twente te vertrekken omdat hij dan geen aanspraak kan maken op een plaats in het Nederlands Elftal. Trainer Co Adriaanse heeft al meerdere malen laten weten dat Bengtsson eigenlijk te goed is voor de bank van FC Twente. De Zweedse verdediger zou FC Twente graag verlaten om meer aan spelen toe te komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!