Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord weet ook Manu te binden


13 december 2011 - Het zijn drukke dagen voor Martin van Geel. De technisch directeur van Feyenoord maakte afgelopen week al een aantal contractverlengingen bekend en ging daar deze week mee verder.

Jeugdinternational Elvis Manu blijft namelijk voorlopig aan Feyenoord verbonden. Per 1 januari 2012 is er een principe-akkoord bereikt over een contract voor drieënhalf jaar. De achttienjarige Manu speelt nu nog bij Feyenoord/Excelsior onder 19 jaar maar traint al geregeld mee met de selectie van Ronald Koeman. 'Hij is een snelle en krachtige aanvaller, die makkelijk scoort', zegt Van Geel op Feyenoord.nl. 'Elvis kan bovendien op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten.'

Begin volgend jaar wil Van Geel om de tafel met Kelvin Leerdam en Jerson Cabral. Beide spelers zijn dit seizoen uitgegroeid tot basiskrachten en hebben in Rotterdam-Zuid nog een verbintenis tot de zomer van 2013. Tevens hoopt Van Geel huurling Bakkal langer in Rotterdam te kunnen houden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!