Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ hoopt op B-ploeg Metalist


14 december 2011 - AZ hoopt zich morgen (donderdag) als vierde Nederlandse deelnemer te plaatsen voor de knockout fase van de Europa League. Daarvoor moet in het eigen AFAS-Stadion wel een resultaat worden geboekt tegen Metalist Charkov om niet afhankelijk te zijn van anderen.

Bij winst op Metalist is AZ verzekerd van de volgende ronde. Een gelijkspel kan voor de ploeg van Gertjan Verbeek voldoende zijn. Austria Wien moet dan zelf winnen van Malmo FF met zes of meer doelpunten. Niets is onmogelijk zo bleek eerder bij Ajax in de groepsfase van de Champions League.

Aanvoerder Niklas Moisander hoopt dat Metalist met een B-ploeg naar Nederland komt. Moisander: 'Misschien komen ze met alleen maar Oekraïense spelers en laten ze al hun Zuid-Amerikanen thuis. Ze zijn toch al geplaatst. Wij moeten winnen. Zo leeft de wedstrijd ook binnen de spelersgroep.'

Het is nog onzeker of Brett Holman donderdag inzetbaar is. De Australisch international trainde op dinsdag nog apart. Mocht Holman de wedstrijd niet halen dan zal Johann Berg Gudmundsson zijn plaats in de wedstrijdselectie innemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!