Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC raakt Bayram mogelijk kwijt


14 december 2011 - Omer Bayram verruilt mogelijk al in januari NAC Breda voor het Turkse Kayserispor, zo meldt BN De Stem. De Turkse club bracht gisteren een tweede bod bij NAC Breda uit op Bayram. NAC Breda heeft ook dit bod geweigerd.

Ondanks de weigering is de verwachting dat NAC Breda en Kayserispor er uitkomen voor een transfer. NAC Breda eist dat Kayserispor, de club waar ook Nordin Amrabat voetbalt, de volledige transfersom direct betaald. Naast de transfersom heeft NAC Breda ook recht op opleidingskosten á 340.000 euro.

Bayram brak dit seizoen door in het eerste elftal van NAC Breda. Na negen competitieduels in het eerste elftal vertrekt de aanvaller mogelijk al weer. Bayram heeft een aflopend contract bij Breda wat hij vooralsnog niet wenst te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!