Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse legt ook Lieder vast


14 december 2011 - Mart Lieder kan bij Vitesse een contract krijgen. Voorwaarde is dat de 21-jarige spits van hoofdklasser Purmersteijn tussentijds overgeschreven kan worden naar de proftak. "We gaan de KNVB beleefd vragen of hij in aanmerking komt voor de dispensatie regeling", vertelt technisch directeur Van Leeuwen.


"Dat is een heikel punt. Als de KNVB akkoord gaat, kan hij voor anderhalf jaar tekenen. We vinden Mart een interessante speler en ook hij kiest voor ons", vervolgt Van Leeuwen tegenover Omroep Gelderland.

Lieder traint al geruime tijd ongeveer drie maal per week mee bij Vitesse. De technische staf is enthousiast over de verrichtingen van de centrumspits, die ook bij Volendam een contract kan tekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!