Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Altidore worstelt met AZ-syteem


15 december 2011 - Jozy Altidore bakte er afgelopen weekend in het shirt van AZ tegen De Graafschap weinig van. Altidore had het zichtbaar moeilijk met het syteem dat AZ speelt. "In een 4-4-2-systeem heb je meer vrijheid en ruimte. Nu, met drie spitsen, moet je als centrale aanvaller meer denken."

Altidore in De Telegraaf: "Ik was afgelopen weekeinde erg boos op mezelf. Maar iedereen die naar Nederland komt, moet leren te spelen in een driespitsensysteem. Als je dat onder de knie krijgt, kun je overal voetballen. In ben naar Alkmaar gekomen om te leren en beter te worden. AZ is een speciale club. In die zin, dat we een erg goed team zijn, dat niet afhankelijk is van individuen. Wie er ook in de spits speelt, helpt het team. Er zijn zó veel goede spelers in de selectie, dat het niet uitmaakt wie er centraal voorin staat."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!