Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Licentie AGOVV in het geding


15 december 2011 - Het is nog hoogst onzeker of AGOVV dit seizoen wel af mag maken in het betaald voetbal, zo meldt Omroep Gelderland. De hekkensluiter van de eerste divisie zou bij het laatste meetpunt van de financiële cijfers aan de eisen van de KNVB hebben voldaan, al is dat nog niet officieel bevestigd.

Als dat bij twee metingen op rij gebeurt, verlaat AGOVV categorie 1. Zo niet, dan wordt de licentie om betaald voetbal te spelen ingetrokken. De clubleiding van AGOVV beweerde bij de vorige meting aan de eisen te hebben voldaan, maar dat lijkt nu toch niet het geval. Daarom moet de club bij het volgende meetpunt wel alles op orde hebben. Dat wordt in maart bekend. Dat is ook de deadline voor de Apeldoornse club, omdat de regels voorschrijven dat een club maximaal drie jaar in categorie 1 mag vertoeven. AGOVV is sinds maart 2009 in die categorie ingedeeld.

Ad van Alebeek, die namens de club de zaken met de KNVB moet regelen, was niet bereikbaar voor commentaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!