Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wint thuis van Dinamo Boekarest


15 december 2011 - Groots was het niet en er stond ook niet op het spel. PSV, dat met een veredeld B-team speelde, won vanavond echter wel in het eigen Philips Stadion. Rapid Boekarest werd met 2-1 verslagen.

Fred Rutten gaf vandaag een aantal mensen de kans zich te bewijzen. Zo keerde Tyton na drie maanden blessureleed terug op goal, kregen de talenten Marcel Ritzmaier en Stefano Marzo een basisplaats. Er waren ook basisplaatsen voor Timothy Derijck, Orlando Engelaar en Jeremain Lens die normaliter geen baisskrachten zijn.

Een kwartier voor tijd viel de 1-0. Een dwarrelbal van invaller Manalov werd door keeper Straton volledig gemist. PSV had haar voorsprong te pakken. Vlak voor tijd werd deze verder uitgebouwd. Op aangegeven van Jeremain Lens kon Tim Matavz van dichtbij de 2-0 aantekenen. In blessuretijd scoorde Pancu de eretreffer. Door de zege pakt PSV weer belangrijke punten voor het Nederlandse voetbal op de UEFA CoŽfficiŽnten lijst.

Morgen gaat PSV in de kokers voor de knockout fase van de Europa League. Door de groepswinst ontloopt het grootmachten als Manchester City, Manchester United en Valencia. Wel kan PSV nog altijd loten tegen clubs als FC Porto, Hannover '96 en Stoke City.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!