Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC langer door met Alex Schalk


16 december 2011 - Alex Schalk blijft voorlopig aan NAC Breda verbonden. NAC Breda beloonde de ontwikkeling van de jonge aanvaller met een contract tot de zomer van 2015. De onderhandelingen duurden even maar het resultaat mag er zijn.

"We hebben zijn contract opgewaardeerd en verlengd tot 2015. We zijn er erg blij mee, want Alex is een talentvolle jongen uit de eigen opleiding", aldus technisch directeur Jeffrey van As op de website van NAC Breda. Vorig jaar werd Schalk nog topscorer van de Nederlandse jeugdcompetitie. Dit seizoen is hij door het vertrek van Matthew Amoah de eerste aanvalsleider van NAC. Schalk scoorde drie keer in het eerste elftal en is uitgegroeid tot een publiekslieveling.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!