Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC hoopt Schilder te kunnen behouden


17 december 2011 - NAC Breda slaagde er deze week in om Alex Schalk langer aan zich te binden. Een opsteker voor de financieel geplaagde club. De vraag is echter wel over Robbert Schilder nog lang in Breda actief zal zijn. Onder andere AZ en FC Twente worden met de linkspoot in verband gebrahct.

Bij AZ wil men inspelen op het vertrek van Simon Poulsen als linksback. FC Twente is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe linksback aangezien trainer Co Adriaanse zowel Buysse als Tiendalli niet goed genoeg acht voor deze positie. Robbert Schilder zou die linksbackpositie wel in kunnen vullen.

Trainer John Karelse hoopt dat de transfer uitblijft. Karelse op de website van NAC: "Financieel erg gunstig, maar sportief gezien allerminst. Een van onze betere spelers die ik niet graag zie vertrekken." Schilder heeft in Breda nog e en contract tot de zomer van 2013. Wil NAC Breda nog iets aan de oud-speler van Ajax verdienen dan zal het dat komende zomer moeten doen.

"Het liefst ga ik met de hele spelersgroep verder, want er zit veel potentie in. Met Schalk ben ik erg blij, een jongen uit de eigen opleiding en iemand die nog nog veel kan leren en dus kan groeien", zo besloot Karlese.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!