Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel droomt van Valencia


17 december 2011 - Gregory van der Wiel is weer een stap dichter bij een transfer naar Valencia gekomen, zo meldt De Telegraaf. Gisteren sprak zaakwaarnemer Hakim Slimani in het Krasnapolsky hotel geruime tijd met de vicepresident van Valencia, Javier Gomez.

Eerder had de vice-president van Valencia al een tweede bod in de Amsterdam ArenA neergelegd dat dichtbij de vraagprijs van financieel directeur Jeroen Slop en technisch directeur ad interim Danny Blind. Mogelijk dat het nog dit jaar tot een akkoord komt tussen de beide clubs. Over de persoonlijke voorwaarden van Van der Wiel worden geen problemen verwacht.

"Danny zei: 'Je bent een eigen jeugdspeler met nog maar een contract voor één jaar. Als Valencia de club is waar je naartoe wilt, komt het goed'. Daar houd ik hem aan", aldus Van der Wiel over een eerder gesprek met Blind. Van der Wiel vervolgt: "Nu is er maar één club die telt: Ajax. En tot het einde van het seizoen zal ik echt 110 procent geven. Dat ben ik iedereen die mij zoveel moois heeft gegeven – de trainers, mijn medespelers, de fans en alle andere mensen binnen Ajax – gewoon verplicht."

Van der Wiel is bezig aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht en wil graag een nieuwe uitdaging. Deze denkt de rechtsback in Valencia te kunnen vinden. "Dat heb ik ook aangegeven. Het totale plaatje Valencia klopt gewoon. De Primera Division past van alle internationale topcompetities het beste bij mijn spel en Valencia is na Barcelona en Real Madrid de grootste Spaanse club, met veel ambities. De stad, het weer, het leven: ideaal. Ik ben een jongen die zich happy moet voelen. Als het privé goed zit, komen de prestaties vanzelf. Ik zal daar nog meer opleven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!