Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Luciano Narsingh


17 december 2011 - Luciano Narsingh is een gewild object op de internationale transfermarkt. Volgens het Friesch Dagblad staat de aanvaller van SC Heerenveen in de belangstelling van Schalke 04 en Swansea City.

Beide clubs zullen dit weekend aanwezig zijn in het Abe Lenstra Stadion voor het duel tussen SC Heerenveen en PSV. Schalke 04 is sowieso een vaak geziene gast. Eerder werd de ploeg van Klaas Jan Huntelaar al in verband gebracht met Oussama Assaidi. Schalke 04 is op zoek naar een extra buitenspeler nu Jefferson Farfan de club waarschijnlijk aan het einde van het seizoen gaat verlaten. Farfan weigert zijn aflopende verbintenis te verlengen.

Swansea City heeft een on-Engelse voetbalfilosofie. Om die reden scout het regelmatig in Spanje en Nederland naar interessante spelers. Eerder viste Swansea City al met succes Michel Vorm, Ferrie Bodde en Kemy Agustien op in de Eredivisie. Swansea City is als promovendus bezig aan een uitstekend seizoen met een elfde plaats als gevolg.

De 21-jarige Narsingh heeft bij SC Heerenveen nog een contract tot de zomer van 2013. SC Heerenveen en Narsingh hebben de intentie uitgesproken het contract te willen verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!