Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda stelt Bayram deadline


17 december 2011 - NAC Breda wil snel duidelijkheid hebben van Omer Bayram. De aanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Turkse Kayserispor. NAC Breda weigerde tot tweemaal toe een bod van de club. Kayserispor zal moeten opschieten want begin januari zal NAC Breda de deur definitief sluiten.

"Op 5 januari starten we met de groep waarmee het seizoen wordt afgemaakt", aldus technisch directeur Jeffrey van As van NAC Breda in het Algemeen Dagblad. "Vanaf die datum valt er niet meer te praten over een transfer. Dan houden we Bayram aan zijn contract en gaat hij aan het einde van het seizoen transfervrij bij ons weg."

De twintigjarige Bayram brak dit seizoen definitief door in het eerste elftal van NAC Breda. De aanvaller is in het bezit van een aflopend contract. Onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liepen op niets uit. Wil NAC Breda nog iets verdienen aan Bayram dan zal het in januari moeten gebeuren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!