Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch moet op zoek naar nieuwe trainer


17 december 2011 - FC Den Bosch moet op zoek naar een nieuwe trainer. Fons Groenendijk kon een nieuw contract tekenen bij de winnaar van de tweede periodetitel maar geeft toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Groenendijk is sinds 2010 trainer van de Brabanders.

Groenendijk op de website van zijn zaakwaarnemer Sportpromotion: "Als je trainer wordt van FC Den Bosch, weet je dat de financiële middelen beperkt zijn. Sterker nog, de club heeft vorig jaar op het randje van haar voortbestaan gebalanceerd. In die situatie is het logisch dat er spelers verkocht moeten worden. Het houdt automatisch in dat je elk seizoen opnieuw moet beginnen met het opbouwen van je selectie en daarbij inventief moet denken en handelen om de juiste spelers binnen te halen. Dat is in mijn periode in samenwerking met Fred van der Hoorn heel aardig gelukt. Maar het lijkt mij aan de andere kant ook wel eens prettig om met een selectie te werken die je over een langere periode kunt kneden."

Werken met resultaat op de korte termijn is Groenendijk gelukt met het winnen van de tweede periodetitel. Vorige week was een 2-2 gelijkspel in en tegen Eindhoven voldoende. "We hebben een geweldig feest gehad na de wedstrijd tegen Eindhoven. Dit was het succes van de gehele club, zo zag ik het echt. Voor de spelers, voor de technische en medische staf, maar vooral voor de mensen die achter de schermen hebben geknokt voor het voortbestaan van Den Bosch. Zij verdienen de credits, omdat er anders nooit meer gevoetbald zou zijn. En we wonnen die periodetitel met een erg jonge ploeg, met veel talent. Dat was precies de opkikker die hier nodig was. Zeker voor de toekomst."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!