Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Guus Hiddink aan de slag bij Anzhi'


21 december 2011 - Guus Hiddink is hard op weg om de nieuwe trainer van de Russische club Anzhi Makhackhala te worden. De club uit de deelrepubliek Dagestan smijt al bijna een jaar met miljoenen met als uiteindelijk doel een topclub in Rusland en Europa te worden.

Volgens diverse bronnen is er sprake van een mondeling akkoord over een verbintenis van een half jaar met ene optie voor nog eens een jaar. De club komt weliswaar uit Dagestan maar er wordt getraind in Moskou. Ook de complete selectie en begeleiding woont in de Russische hoofdstad.

Anzhi beschikt over een selectie met spelers als Samuel Eto'o, Mbark Boussoufa, Balasz Dzsudzsak en Yuri Zhirkov. Roberto Carlos is naast speler ook asssitent-trainer. Ondanks de aanwezige kwaliteit wil het de club maar niet lukken om door te stoten naar de Russische top. Op dit moment staat men slechts in de subtop. Het kampioenschap kan men al vergeten.

Guus Hiddink zit zonder job nadat hij van Turkije zijn ontslag had gekregen. Onder leiding van Hiddink wist Turkije zich niet te kwalificeren voor Euro 2012 in Polen en Oekraïne.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!