Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Biseswar definitief naar Kayserispor


21 december 2011 - Diego Biseswar speelde ruim tien jaar voor Feyenoord. Eerst voor verschillende jeugdteams later in het eerste elftal. Aan die periode komt per 1 januari een eind. Het Turkse Kayserispor wordt de nieuwe werkgever van de 23-jarige buitenspeler.

Feyenoord en de Turkse club hebben vandaag officieel een akkoord bereikt over de transfer. Volgens diverse bronnen zou het gaan om een transfersom van 200.000 euro. Voor Feyenoord betekent dat een flinke opsteker omdat Biseswar komende zomer transfervrij zou vertrekken vanwege een alfopend contract. De aanvaller kwam niet meer voor in de plannen van de Rotterdammers maar drukte met zijn salaris wel zwaar op de begroting.

Kayserispor wordt getraind door Shota Arveladze en is terug te vinden op de negende plaats in de Turkse Super Lig. Zonder twijfel is het seizoen 2008/2009 het beste seizoen van Bisewar bij Feyenoord. De aanvaller maakte in dat seizoen een aantal fantastische goals. In totaal speelde Biseswar 93 competitieduels voor Feyenoord waarin hij 11 keer scoorde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!